Branding fotografie om jouw verhaal te vertellen

 

Je bent ondernemer en je wil jezelf online voorstellen. Dan is passend beeld dat laat zien wie jij nu bent erg fijn om te kunnen gebruiken. Jouw klanten kennis te laten maken met jou. Wie ben jij? Wat doe je? En welke sfeer past bij je, wat wil jij uitstralen?

 

Van tevoren stel ik je een aantal vragen, en hoor graag jouw verhaal. Ik denk, als je daar behoefte aan hebt meer over de locatie, kleding en details. Ik hou van verhalen vertellen. Dus naast portret foto’s leg ik ook graag details vast die jouw uniek maken. Foto’s waar jij aan het werk bent of jouw product laten zien. Soms stel ik je vragen om zo te kunnen ontspannen en te vertellen wat jouw drijfveren zijn. 

 

We bespreken wat voor soort foto’s jij voor ogen hebt en tegelijkertijd ontstaat er vooral ook veel in het moment, die we van tevoren niet hadden kunnen bedenken. Magische momenten, sprankelende en eerlijke foto’s van jou. 

1 uur | 15 foto's | 295,- incl. btw

2 uur  | 30 foto's | 550,- incl. btw 

Meer uren en foto's zijn ook mogelijk

Dit is inclusief:

 

+ online of telefonische kennismaking

+ meerdere locaties

+ kledingwissels

+ een online moodboard

+ selectie 

+ nabewerking

+ reistijd 

Exclusief: reiskosten

 

Omdat iedere opdracht zo verschillend is, zijn ook de tarieven voor iedere opdracht anders. Er is veel mogelijk.

 

Bijvoorbeeld in het uitbreiden van uren of een ander soort aanvraag, Kijk even rond en anders kan je me uiteraard vrijblijvend mailen voor meer informatie.

Na de fotoshoot ontvang je de selectie binnen 2- 4 weken.

De beelden ontvang je in een online album, zo kan je in alle rust de selctie maken. 

Klik op een foto of het pijltje om de hele galerij te zien.