top of page

KIJK OM TE ZIEN 
 

Schermafbeelding 2022-12-16 om 20.42.42.png

​GA JE MEE OP AVONTUUR? 
JOUW VERHAAL
IN BEELD.

WELKOM!

Hoi!

 

Mijn naam is Lisanne Koopmans, ik woon en werk voornamelijk in Utrecht, waarvan ik 10 jaar in deze leuke stad woon en er 5 jaar als fotograaf werk.

Mijn fotografie avontuur begon tijdens mijn creatieve studies (Nimeto & Artemis) en groeide deze liefde verder uit tijdens mijn reis in Zuid-Amerika. Ik hou enorm van nieuwe plekken ontdekken. 

Vanwege mijn creatieve studie achtergrond weet ik goed een idee om te zetten naar een visueel beeld.

Een fotoshoot begint met de kennismaking, voordat we daadwerkelijk de fotoshoot plannen maak ik eerst tijd voor jouw wensen en denk ik hierin mee. 

 

Doordat ik veel reportages heb gemaakt op festivals en mijn fotografie carrière begon met straatfotografie heb ik een goed oog voor detail ontwikkeld.

 

Tijdens een fotoshoot schakel ik vaak tussen de shotlist en dat wat er spontaan ontstaat. Ik hou van duidelijke communicatie vooraf maar laat ook graag ruimte voor de spontaniteit in het moment.. let’s create some magic! ;)

 

Een fotoshoot is écht een samenwerking. Tussen mij en de opdrachtgever, met de camera, licht en het onderwerp. Mensen beschrijven me als open en informeel.

Ik hou van speelse, luchtige shoots met professionele beelden als eindresultaat.

 

Wil jij jezelf of jouw onderneming in beeld laten vangen? Stuur me vooral een bericht!

Meer over mij

MGP_1159.jpg

KLANTEN ZEGGEN

Het was super om met Lisanne samen te werken voor Kundalini Yoga Utrecht. Haar foto's hebben echt de kracht van onze lessen weergegeven. Ze heeft oog voor detail en komt heel ontspannen over, wat hielp omdat iedereen het spannend vond om op de foto komen. Ze nam de tijd. En nu hebben we gave foto's voor onze website, social media en nieuwsbrieven. We zijn er heel blij mee!

 
BOEK HIER JOUW SHOOT
OF STUUR MIJ EEN BERICHT VOOR
EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING.

 

Bedankt voor je bericht!

ZIE IK JE OP INSTAGRAM?

Ik heb o.a. samengewerkt met:
 
Landhuis in de stad, Trainingsbureau Schoonderwoerd,
BLIK Strategie & Ontwerp, Provincie Utrecht, Eetwinkel Fleut,
PLAY! Community, Pottery & More

© kijk om te zien 2023

bottom of page