MGP_1220.jpg

Kijk om te Zien ziet jou

 

 

Move like   nobody sees you, but my camera

Of je ondernemer bent of niet, foto’s vertellen wie jij bent. En waar je staat op dit punt van je leven of in je onderneming. Ik help je graag met het creëren van de beelden waar jij jezelf bent en jezelf opnieuw ziet. Foto’s die ook anderen inspireren, en jou verder helpen in je onderneming of nog meer in verbinding brengen met jezelf of de persoon die dichtbij staat.

 

Met mijn 10 jaar ervaring als fotograaf en content maker werk ik op een conceptuele én intuïtieve manier. Ik denk mee over de mogelijkheden wat betreft sfeer, locatie, kleding én sta tijdens de shoot open voor onverwachte, magische momenten die we van te voren niet kunnen bedenken en samen creëren.

 

Naast fotoshoots geef ik ook workshops mindful fotograferen. De wereld opnieuw leren zien, gewoon zoals die is. Je laten raken en dat fotograferen. Een workshop om te vertragen en bij jezelf te komen in dit moment, jezelf inspireren en meteen leren om zo je content te maken voor je eigen onderneming.

 

Want jouw content ligt op straat. Ik bied hier ook 1 op 1 hulp bij in de vorm van coaching of het maken van jouw sfeer/product foto’s.

 

Ik hoop je te zien!

WAT ZEGGEN ANDEREN? 

Lisanne maakt echt schitterende foto's! En dat niet alleen...: op een natuurlijke en ontspannen manier weet Lisanne de schoonheid, kleurenpracht, ziel der dingen te vangen in beelden. Vangen? Nee, haar beelden bruisen van leven en tegelijkertijd geven ze je een gevoel van warmte en geborgenheid. Een fijn mens om mee samen te werken ook. Aanrader! 

foto%20maroc_edited.jpg

Het was super om met Lisanne samen te werken voor Kundalini Yoga Utrecht. Haar foto's hebben echt de kracht van onze lessen weergegeven. Ze heeft oog voor detail en komt heel ontspannen over, wat hielp omdat iedereen het spannend vond om op de foto komen. Ze nam de tijd. En nu hebben we gave foto's voor onze website, social media en nieuwsbrieven. We zijn er heel blij mee! 

Lisanne makes stunning pictures that capture the true intimacy of those moments. Time and time again I am baffled by her creative eye and her discrete gentle presence. She makes everyone feel safe around her, which is why her portraits are so engaging.

foto%20maroc_edited.jpg

Tijdens een ‘Workation’ voor (startende) ondernemers in Marrakech ontmoette ik Lisanne. Super tof want we hadden meteen een klik! Behalve dat Lisanne natuurlijk supermooie foto’s maakt, was dat één van de redenen waarom ik haar gevraagd heb voor een fotoshoot in de medina. Ik voelde me op mijn gemak en Lisanne heeft een goed oog voor mooie plaatjes, dat heeft gave en spontane foto’s als resultaat gebracht!

_DSC4343.jpg

KAN IK JE HELPEN MET DEZE PAKKETTEN?