top of page

Portret

 

Je wilt graag een portret foto van jezelf, of een fotoshoot cadeau geven aan iemand anders. Foto's voor persoonlijk gebruik of zakelijk, voor bijvoorbeeld je eigen bedrijf. Lees daar hiernaast meer over.

 

Laat me weten wat jij zoekt en dan kijk ik met je mee naar de verschillende mogelijkheden. Bij de tarieven vindt je meer informatie over de verschillende fotoshoots. 

Reportage / bruiloft

Reportage fotografie is iets wat me ontzettend veel energie geeft. Het is uitdagend en speels. Alles komt samen in één verhaal. En het is altijd weer een verrassing welk verhaal er vertelt zal gaan worden.

 

Elke gebeurtenis vraagt om een andere kijk. Of het gaat om een feest, festival, een familie bijeenkomst of een bruiloft, alles is mogelijk. Ik werk op de locatie die er is, of die we samen uitzoeken.

 

Mijn manier van werken is een mix van 'het laten ontstaan' van momenten en anderzijds af en toe iets regisseren. Maar altijd zal ik kijken wat een situatie nodig heeft. Vanuit openheid en nieuwsgierigheid leg ik jouw verhaal vast in beeld.

Zo fotografeer ik ook bruiloften en andere mooie familie momenten. Naast de hoogtepunten tijdens een dag zal ik ook altijd zorgen voor foto's die de onverwachte

Food

Heb je een project waarvoor je een foodstylist en/of fotograaf voor zoekt? Met mijn achtergrond in styling en liefde voor food en- product styling help ik je graag. 

Commercieel

 

Ik werk graag mee aan jouw branding en het laten zien wie jij en je bedrijf zijn. Foto's die vertellen waar je voor staat en wat je met jouw bedrijf aan anderen kan bieden. Dit kan d.m.v een reportage waarin alles mogelijk is. Werken met een moodboard kan fijn zijn om helder te krijgen wat je wil qua sfeer. Ik kan hierin een voorstel doen.

bottom of page