top of page

KIJK OM 
TE ZIEN

Mijn naam is Lisanne en ik ben groot beeld liefhebber.

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen. Ja, genoeg te zien. Ik hoop jou te inspireren en misschien mag ik ook een stukje van jou of jouw product zien én in beeld brengen.

 

Mijn camera helpt me beter te leren kijken. Details zijn dan ook een belangrijk gegeven in mijn foto’s - ook tijdens een fotoshoot. Juist die dingen die je zelf niet zo snel ziet maar toch net even iets moois kunnen toevoegen aan jouw verhaal leg ik graag vast.

 

Als persoon en als fotograaf hou ik van ontdekken, eropuit trekken.

Ronddwalen is mijn hobby én werk. Kijken, ervaren en na al dat avontuur

de rust opzoeken. 

 

Ga jij mee op ontdekkingstocht?

 

Tijdens een fotoshoot stem ik af op jouw boodschap en geef de aandacht die jij en/of je product verdient. De shoot zelf zal dan ook een avontuur zijn, want ook al zal deze goed besproken worden, de momenten zelf zijn altijd nieuw. Uiteraard begeleid ik je zodat je ontspannen op de foto kan. 

 

Wat heb ik afgelopen jaren gedaan?

 

Ik ben afgestudeerd aan Nimeto in Utrecht en in 2013 aan Academie Artemis in Amsterdam

(marketing / vormgeving en styling). Hierna ben ik zowel bij Fotogram (Amsterdam) als Statief (Utrecht) opgeleid tot fotograaf met daarnaast een

hoop zelfstudie.

 

Doordat ik altijd bezig ben geweest met beeld & tekst kan ik goed en snel schakelen tussen conceptueel denken en contemplatief kijken en breng deze gemakkelijk samen.

Wat doe ik als ik niet fotografeer?

// Ik dans & zing

 

// Wandel door straten en bossen

// Kijk rond en laat me verwonderen

// Geniet van de stilte 

// Knuffel met mijn kat

bottom of page