top of page

KIJK OM 
TE ZIEN

Mijn naam is Lisanne en ik ben groot beeld liefhebber.

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen. Ja, genoeg te zien. Ik hoop jou te inspireren en misschien mag ik ook een stukje van jou of jouw product zien én in beeld brengen.

 

Mijn camera helpt me beter te leren kijken. Details zijn dan ook een belangrijk gegeven in mijn foto’s - ook tijdens een fotoshoot. Juist die dingen die je zelf niet zo snel ziet maar toch net even iets moois kunnen toevoegen aan jouw verhaal leg ik graag vast.

Wat heb ik afgelopen jaren gedaan?

 

Ik ben afgestudeerd aan Nimeto in Utrecht en in 2013 aan Academie Artemis in Amsterdam (marketing / vormgeving en styling).

Hierna ben ik zowel bij Fotogram (Amsterdam) als Statief (Utrecht) opgeleid tot fotograaf met daarnaast een hele hoop zelfstudie

Mijn 'why'

 

Ik fotografeer doordat ik met mijn camera anders heb leren kijken. Een nieuwe wereld ontvouwt zich door de lens. Ik hou van esthetiek, van details en weet hoe belangrijk goed beeld is om een boodschap over te brengen, gevoel over te brengen. 

 

Ik wil bijdragen aan in het maken van beeld. Of dat nou voor zakelijk gebruik is of ter herinnering, waardevolle momenten in beeld brengen en zo verhalen vertellen is waarom ik fotografeer.

 

vrouw met camera, zon, stralend
bottom of page