Mijn naam is Lisanne en ik ben groot beeld liefhebber.

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen. Ja, genoeg te zien. Ik hoop jou te inspireren en misschien mag ik ook een stukje van jou of jouw product zien én in beeld brengen.

 

Mijn camera helpt me beter te leren kijken. Details zijn dan ook een belangrijk gegeven in mijn foto’s - ook tijdens een fotoshoot. Juist die dingen die je zelf niet zo snel ziet maar toch net even iets moois kunnen toevoegen aan jouw verhaal leg ik graag vast.

 

Als persoon en als fotograaf hou ik van ontdekken, eropuit trekken. Ronddwalen is mijn hobby én werk. Kijken en ervaren en na al dat avontuur de rust opzoeken. 

 

Ga jij mee op ontdekkingstocht?

 

Tijdens een fotoshoot stem ik af op jouw boodschap en geef de aandacht die jij en/of je product verdient. De shoot zelf zal dan ook een avontuur zijn, want ook al zal deze goed besproken worden, de momenten zelf zijn altijd nieuw. Uiteraard begeleid ik je zodat je ontspannen op de foto kan. 

 

Wat heb ik afgelopen jaren gedaan?

 

Ik ben afgestudeerd aan Nimeto in Utrecht en in 2013 aan Academie Artemis in Amsterdam

(marketing / vormgeving en styling). Hierna ben ik zowel bij Fotogram (Amsterdam) als Statief (Utrecht) opgeleid tot fotograaf met daarnaast een hoop zelfstudie.

 

Doordat ik altijd bezig ben geweest met beeld & tekst kan ik goed en snel schakelen tussen conceptueel denken en contemplatief kijken en breng deze gemakkelijk samen.

 

Naast fotografie in opdracht schrijf ik en kan je helpen met het schrijven van passende teksten voor bij het beeld wat we samen maken of dat jij al hebt. Want beeld & tekst versterken elkaar en zijn belangrijk voor je zichtbaarheid, met de juiste woorden breng ik over wat jij in gedachte hebt. 

Wat doe ik als ik niet fotografeer?

// Ik dans & zing

 

// Wandel door straten en bossen zonder richting

 

// Kijk rond en laat me verwonderen

// Geniet van stilte 

Lisanne Koopmans fotografie.jpg
Lisanne Koopmans fotografie.jpg