top of page

Lisanne makes stunning pictures that capture the true intimacy of those moments. Time and time again I am baffled by her creative eye and her discrete gentle presence. She makes everyone feel safe around her, which is why her portraits are so engaging.

Tijdens een ‘Workation’ voor (startende) ondernemers in Marrakech ontmoette ik Lisanne. Super tof want we hadden meteen een klik! Behalve dat Lisanne natuurlijk supermooie foto’s maakt, was dat één van de redenen waarom ik haar gevraagd heb voor een fotoshoot in de medina. Ik voelde me op mijn gemak en Lisanne heeft een goed oog voor mooie plaatjes, dat heeft gave en spontane foto’s als resultaat gebracht!

JOSEPHINE.

Afgelopen herfst heb ik een fotoshoot gedaan voor mijn bedrijf met Lisanne. Lisanne heeft helemaal haar eigen stijl en een prachtig ook voor details. Dat is ook terug te zien in de resultaten. Mijn foto’s zijn prachtig geworden. Ik vond het erg prettig dat Lisanne uitgebreid de tijd nam om kennis met mij en mijn wensen te maken. Ze gaf me het gevoel te gezien te worden: letterlijk op de foto en figuurlijk ;). Het foto’s maken ging daardoor heel natuurlijk. Ik voelde me heerlijk op mijn gemak bij Lisanne en ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik moest ‘poseren’. We gingen gewoon lekker ‘buiten spelen’ met als resultaat een heerlijke middag en een stel prachtige foto’s. Ik krijg veel complimenten over de mooie foto’s en ik ben Lisanne daarom erg dankbaar! Ik kan het iedereen aanraden om een fotoshoot met Lisanne te doen.

Lisanne maakt echt schitterende foto's! En dat niet alleen...: op een natuurlijke en ontspannen manier weet Lisanne de schoonheid, kleurenpracht, ziel der dingen te vangen in beelden. Vangen? Nee, haar beelden bruisen van leven en tegelijkertijd geven ze je een gevoel van warmte en geborgenheid. Een fijn mens om mee samen te werken ook. Aanrader! 

Het was super om met Lisanne samen te werken voor Kundalini Yoga Utrecht. Haar foto's hebben echt de kracht van onze lessen weergegeven. Ze heeft oog voor detail en komt heel ontspannen over, wat hielp omdat iedereen het spannend vond om op de foto komen. Ze nam de tijd. En nu hebben we gave foto's voor onze website, social media en nieuwsbrieven. We zijn er heel blij mee! 

Lisanne heeft van mij portretten gemaakt voor mijn onderneming. Leuke locatie en ideeën van Lisanne,

fijne sfeer! Dankje voor de toffe foto’s. 

bottom of page