top of page

ma 29 aug

|

Utrecht

Wander & Wonder - Mindful fotografie

‘Een wereld vol moois. Zoveel te zien. Maar er is veel dat niet gezien wordt. Wat nou als je opnieuw leert kijken. Echt zien. Wat zie je dan? Wat zie jij? En hoe laat je dat zien in beeld?’

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Wander & Wonder - Mindful fotografie
Wander & Wonder - Mindful fotografie

Tijd en locatie

29 aug 2022, 10:00 – 15:00

Utrecht, Utrecht, Nederland

Over het evenement

Hou je van fotografie & van op ontdekkingstocht gaan? Ga dan mee op dit (visuele) avontuur.

‘Een wereld vol moois. Zoveel te zien. Maar er is veel dat niet gezien wordt. Wat nou als je opnieuw leert kijken. Echt zien. Wat zie je dan? Wat zie jij? En hoe laat je dat zien in beeld?’📷

De tijd nemen en ontdekken wat er allemaal te zien is in ons dagelijkse leven. Verwonderd raken door de vondsten van jouw ogen. Aandacht geven aan de omgeving waar je je dagelijks in beweegt.

In deze workshop fotograferen we vanuit vanuit vertraging & speelsheid. Als je aanwezig bent zie en ervaar je meer, intenser. Gewaar van alles om je heen.

Wil jij je verdiepen in fotografie vanuit rust en zonder teveel ingewikkelde techniek? Wil je anders leren kijken, en geraakt worden door je dagelijkse omgeving? Of gewoon een moment voor je zelf met aandacht voor je lichaam & camera?

Ga dan mee op dit avontuur en laat je leiden door je ogen.

Deze manier van fotograferen gaat vooral over kijken, een manier om volledig aanwezig te zijn in dit moment. Een moment van vertraging, stilte en verwondering.

// Wat is er mindful aan deze workshop? //

Deze vorm van fotografie gaat niet (alleen) om het resultaat maar om geraakt te worden. En dat kan door alles, ook (en juist) door dingen die we normaal bestempelen als ‘lelijk’ ‘niet fotogeniek’ ‘saai’ enz.

Om in deze staat te komen is vertragen belangrijk, en is ons lichaam net zo belangrijk als de camera. Welke kant wil je op lopen, zonder dat eerst te bedenken? Hoe voelt je lichaam? Een beoefenen in voelen, ervaren en luisteren naar jezelf. 

Hier zijn & meer zien. ✨

Stuur me een bericht naar lisannekoopmans@outlook.com voor meer info en als je mee wilt. Er is plek voor 5 personen.

Bijdrage: 50,- graag contant meenemen.

Deel dit evenement

bottom of page