top of page

Reportage fotografie is iets wat me ontzettend veel energie geeft. Het is uitdagend en speels. Alles komt samen in één verhaal. En het is altijd weer een verrassing welk verhaal dat is.

 

Elke gebeurtenis vraagt om een andere kijk. Of het gaat om een feest, festival, een familie bijeenkomst of een bruiloft, alles is mogelijk.

 

Mijn manier van werken is een mix van 'het laten ontstaan' van momenten en anderzijds af en toe iets regisseren & stylen. Ik kijk altijd wat een situatie nodig heeft. Vanuit openheid en nieuwsgierigheid leg ik jouw verhaal vast in beeld.

 

Naast hoogtepunten tijdens de dag zal ik ook altijd zorgen voor foto's die de onverwachte momenten vangen.

                                 - In het weekend vraag ik een toeslag van € 25,- per uur -

Na de fotoshoot ontvang je de selectie binnen 5 - 7 werkdagen, inclusief de factuur. Na betaling ontvang je de beelden in een online album, zo kan je in alle rust de selctie maken. Die zal ik nabewerken en binnen 2-3 weken aanleveren.

 

Wil je iets heel anders? 

 

Naast dit aanbod sta ik ook open voor andere wensen en ideeën.

 

Denk aan een shoot met je huisdier, een uitje met familie of vrienden, een verhuizing (foto’s van je huis als afscheid.)

 

Wat voor bijzondere gelegenheid het ook is of juist iets alledaags, het kan leuk en waardevol zijn om het later terug te zien. 

 

 

 

 

                      AUTEURSRECHT

 

Op alle foto’s die ik maak rust auteursrecht. 

 

 

© 2020 - 2021 Kijk om te Zien | KvK: 73453277 | Alle rechten voorbehouden 

bottom of page