WORKSHOP - WANDER & WONDER / MINDFUL FOTOGRAFEREN

 

Ook geef ik fotografie workshops. Het gaat in deze workshops om kijken en fotograferen met je camera of smartphone. Naast dat ik workshops organiseer (meestal in Utrecht) geef ik ook workshops op aanvraag. Dus zoek je een leuke workshop als bedrijfsuitje of wil je iets leuks doen met familie of vrienden dan kan je contact met me opnemen.

 

BESCHRIJVING VAN DE WORKSHOP

 

Een wereld vol moois. Zoveel te zien. Maar veel zien we niet. Wat als je opnieuw leert kijken. Puur zien. Wat zie jij dan? 

 

En hoe fotografeer je precies zoals je het zag? Je kan voelen wanneer iets je raakt. Als je dat kan vastleggen raak je zo ook anderen met je beeld. En voor jezelf heb je een herinnering aan dit ene moment.

 

De tijd nemen en weer ontdekken wat er allemaal te zien is in ons dagelijkse leven. Verwonderd raken door vondsten van jouw ogen. Zo aandacht geven aan onze omgeving en er expressie aan geven.

 

We beginnen deze workshop vanuit stilte en vertraging en verleggen zo de focus van het denken naar zijn en naar onze omgeving vanuit contact met onszelf. Vanuit deze staat sta je meer open en zie je automatisch meer. Met leuke & speelse opdrachten neem ik jullie mee op weg naar een wereld vol verwondering en leer je oprechte en mooie foto’s maken.

 

Wil je ook anders leren kijken, meer zien en zo 'betere' foto's maken? Je laten inspireren door de wereld? Ga dan mee op dit avontuur en laat je leiden door je ogen.

 

Deze manier van fotograferen gaat vooral over kijken, een manier om volledig aanwezig te zijn in dit moment. Het loslaten van oordelen en regels. Een moment van vertraging, stilte en verwondering.

 

DIT BRENGT HET JE

 

Ontspanning

Plezier

Verwondering

Helderheid

Inspiratie

Energie

 

* Ook als bedrijf/zelfstandige kan je bij me terecht voor workshops die je kunnen leren om op een speelse en toegankelijke manier je eigen prikkelende content te maken. 

 

** Je kan met zowel camera als smartphone meedoen. Een camera met zoomlens heeft wel de voorkeur maar is niet noodzakelijk. Als je vragen hebt kan je me altijd een bericht sturen. 

 

KOSTEN: 55 euro

AANMELDEN VIA: lisannekoopmans@kijkomtezien.nl (aanmelden voor 20 maart) er is plek voor 5 personen.

LOCATIE: LOMBOK (ik stuur het adres per mail)

Op de volgende data worden er workshops gegeven:

 

2020

 

januari

 

zondag 26 januari

 

maart

 

zondag 22 maart

 

april

 

zondag 26 april

 

Houd de website of Facebook of Instagram in de gaten voor wijzigingen, updates en nieuwe data. Stuur me een mail als je mee wil doen of als je vragen hebt en dan reserveer ik je plek!

 

* Afzeggen kan tot 48 uur van tevoren, daarna reken ik  50% van de prijs.

  • Facebook
  • Black Instagram Icon
watermerk2019ZWARTZT.png